De ervaringsdeskundige

Een waardevolle schakel in de hulpverlening.

Begeleiding

Ervaringsdeskundige

Ervaring in de zorg is goud waard, en niemand heeft zo veel ervaring als een ervaringsdeskundige. Een ervaringsdeskundige heeft door eigen ervaring én die van anderen geleerd.

Bij De Portuur bieden wij een podium aan ervaringsdeskundigen die per opdrachtgever verschillende scholing krijgen en coaching van de Herstel Academy Haarlem. 

We leveren de volgende diensten:

– Praktische ambulante begeleiders met ervaringsdeskundigheid. Als onderaannemer van opdrachtgevers of vanuit PGB.

– Getrainde crisiskaart consulenten met ervaringsdeskundigheid maken crisiskaarten  in opdracht van Cliëntenbelang Amsterdam. Regio Amsterdam en Haarlemmermeer.

– Running Therapeuten met ervaringsdeskundigheid . Running therapie is het inzetten van een rustige duurloop onder begeleiding van een gecertificeerde runningtherapeut als aanvullende behandelstorm voor mensen met psychische klachten.

Dat doen we zelfstandig in co-creatie met zorgaanbieders/behandelaars. De inzet is om met elkaar en van elkaar te leren en samen te werken aan de realisatie van herstel.

focus

De Portuur neemt de randzaken uit handen. Je focus ligt weer op het werk.

 

hulp bij de randzaken

Werken zonder ballast

Als ervaringsdeskundige ben je een waardevolle schakel in de hulpverlening. Je hebt geleerd van je eigen ervaring en van die van anderen. Je zet je ervaring in, om anderen te helpen. Daar zit je kracht. Maar je zit niet te wachten op allerlei rompslomp die werken in de zorg óók met zich meebrengt: financiering, verantwoording, administratie, bureaucratie.

Telefoon
06 40 22 82 76

Adres
Postbus 5057
2000 CB Haarlem

Email
marcel@deportuur.nl

Bereikbaarheid
Ma - Vr:
09.00 - 18.00 uur

Contactinformatie